Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Veritabanı komple sil yeninde oluştur.public_html full temizledim şuan yeniden xenforo kuracağım
aynen tekrar kur.Sıfırla yapıyorum ?
En altta buton var
Sanırım oldu?aynen tekrar kur.
dizin de : .htaccess olan dosyada ss atma sansın varmıSanırım oldu?
public_html içerisinde ki mi?dizin de : .htaccess olan dosyada ss atma sansın varmı
yedegini alıp yaptımyukardan ifmodule kadar silin yada yedeğini aldın oyle test edin.
hayır hala beyaz ekrandaşuan site çalışıoyr mu
ne zaman oldu bu sorunhayır hala beyaz ekranda
dil eklentisini kurdum ama böyle bir hata verip kuruldu açtım sonra böyle oldu.ne zaman oldu bu sorun
Hayırgizli sekmede çalışıyor mu site.
dm den bilgileri iletir misin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.