Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Veritabanı komple sil yeninde oluştur.public_html full temizledim şuan yeniden xenforo kuracağım
Tamamhosting kısımında ssl yazısı gordunmu ordan sil tekrar kur yazar
cpanelde bu dediğiniz işlemi yapacağım bir yer bulamadım.hosting kısımında ssl yazısı gordunmu ordan sil tekrar kur yazar
cpanel değil cpaneline geçiş yaparken bilgiler yazıyor site si varya ornek:cpanelde bu dediğiniz işlemi yapacağım bir yer bulamadım.
Böyle bir kontrol paneli kullanmıyorumcpanel değil cpaneline geçiş yaparken bilgiler yazıyor site si varya ornek:
Ekli dosyayı görüntüle 1125
hangi panel kulaıyorsunBöyle bir kontrol paneli kullanmıyorum
Kayizerin Linux Hostingini kullanıyorum ssl le ilgili olan yerlerdede sizin dediginiz gibi sil ve yeniden kur gibi bir seçenek yokhangi panel kulaıyorsun
Kayizerin Linux Hostingini kullanıyorum ssl le ilgili olan yerlerdede sizin dediginiz gibi sil ve yeniden kur gibi bir seçenek yok
SSL ile ilgili sadece bu kısımlar var onlarda da dediginiz seçenek bulunmuyorcpanel ssl hiç yok mu
ilk baştakine bas ss at
oyle değil ssl yani ilkte olan
Sıfırla yapıyorum ?ssl sitelerni yonet.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.