Ap Yazılım®
Yasaklı Hesap
Registered
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
alipanjaliyev Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Xenforo Duyuru Alanı - Eklentisz duyuru alanı ekleme
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Xenforo Duyuru Alanı - Eklentisz duyuru alanı ekleme
Öncelikle herkese merhaba. Kurban bayramınız kutlu olsun. Biraz araştırdım fakat bu konuyala alakalı pek paylaşım yok. Olanlarda eski sürüm. Bende biraz modern yeni duyuru alanı tasarladım. İlk kendime özel yapsamda sonrada xenforo ile uğraştığım ilk zamanlar aklıma gelince belki birilerine faydası dokunur diye paylaşma kararı aldım. İyi Forumlar Arkadşlar 😊
AdminCP> Kurlumlar> Reklam yöneticisi > Reklam Ekle
HTML Kısmına eklenecek kodlar
HTML:<div class="duyuru uyari"> <div...
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Bu kaynak, Xenforo forumunuzda duyuru alanı eklemek için bir eklenti sunmaktadır. Eklenti, modern bir duyuru alanı tasarımı sunar ve kurban bayramı için bir tebrik içerir. Eklentiyi kullanmak için, yönetici panelinizdeki "Reklam yöneticisi" bölümünden "Reklam Ekle" seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Ardından, HTML kısmına aşağıda belirtilen kodları eklemeniz gerekmektedir:
```
<div class="duyuru uyari">
<div...
```
Bu kodlar, duyuru alanının tasarımını ve içeriğini belirler. Daha fazla bilgi için, bu kaynağa göz atabilirsiniz.
```
<div class="duyuru uyari">
<div...
```
Bu kodlar, duyuru alanının tasarımını ve içeriğini belirler. Daha fazla bilgi için, bu kaynağa göz atabilirsiniz.
Ap Yazılım®
Yasaklı Hesap
Registered
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Bu kaynak kaldırılmıştır ve artık kullanılamıyor. Bu kaynak aşağıdaki sebep ile silinmiştir:
Reklam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...