redix35
Registered
<div class="xenet-copyright" <a="" href="https://xenet.info/resources/" title="Download free plugins for Xenforo WordPress" <="" a=""></div>
nasıl kaldırabilirim?
nasıl kaldırabilirim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
SonundaKomple kaldırdım. data template içinden page containere replace ettiği komutu sildim. Şuanda eklentiyi tekrar kurdum sıkıntısız devamke 😀 bitti buda finito 😀 oh be
Eklenti arayuzu resimi çek yada dc varsa ekran dan bakam<div class="xenet-copyright" <a="" href="https://xenet.info/resources/" title="Download free plugins for Xenforo WordPress" <="" a=""></div>
nasıl kaldırabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 1981
mesele şu ftp yedeğinide alıyorum oradada aratıyorum xmllerdede aratıyorum hiç bir yerde hiç bir eklentide böyle bi kod yok 😀 çok sıkıntılı bi durum yani şimdilik beklesin daha sonra bakacağım ona :dEklenti arayuzu resimi çek yada dc varsa ekran dan bakam
o eklenti kod burda murda demez. 😀 ozelikler amp de çıkar amp yuıklumumesele şu ftp yedeğinide alıyorum oradada aratıyorum xmllerdede aratıyorum hiç bir yerde hiç bir eklentide böyle bi kod yok 😀 çok sıkıntılı bi durum yani şimdilik beklesin daha sonra bakacağım ona :d
Değil dün tekrar yükledim amp icinde o kod vardı. değiştirdim kodu yine etki etmedi enteresan bişey amp harici baska bi eklentiden süpheleniyorum ama bilmiyom neyin içinde girdiğini lanet bişey 😀o eklenti kod burda murda demez. 😀 ozelikler amp de çıkar amp yuıklumu
amp komple sildinmiiDeğil dün tekrar yükledim amp icinde o kod vardı. değiştirdim kodu yine etki etmedi enteresan bişey amp harici baska bi eklentiden süpheleniyorum ama bilmiyom neyin içinde girdiğini lanet bişey 😀
Sildimamp komple sildinmii
aynı hatta varmı ctrlf+5 yapSildim
var gitmiyor muhtemelen amp den değil farklı bi uygulumadan eklentiden kaynaklı bakacağım ama tüm eklentileri devre dışı bıraktığımdada yine aynı şey mevcut tabi silince giderse tektek silmem lazım oda zor iş 😀aynı hatta varmı ctrlf+5 yap
sana taktik yedekleme al tek tek sil bulana kadar 😀var gitmiyor muhtemelen amp den değil farklı bi uygulumadan eklentiden kaynaklı bakacağım ama tüm eklentileri devre dışı bıraktığımdada yine aynı şey mevcut tabi silince giderse tektek silmem lazım oda zor iş 😀
Mantıklı adamsın 😀sana taktik yedekleme al tek tek sil bulana kadar 😀
template modikasyonda xml de mesela <find> head </find>Mantıklı adamsın 😀
eklenti bul sonra moti de olması lazımMantıklı adamsın 😀
[automerge]1677176893[/automerge]
template modikasyonda xml de mesela <find> head </find>
<replace> xenet copyright </replace> yazıyor bu replace headdan sonrasına yapıstırıyor diye biliyorum replace harici değiştirebileceğimiz mesela find xenet copyright find
change > xx copyright </change> yapabilir miyiz bunu yada delete yani komutu var mı bunun yoksa sadece replace mi kardo 😀
Halloooeklenti bul sonra moti de olması lazım
eklentiyi komple kaldır başını ağtırmaHallooo
XenTR/mostFollowers/_data/template_modifications.xml
Line15 : <modifikasyon type vs template page container modification key xenet title buldum kanka most followers sorumlusu 😀 bu zamana kurdugum eklentilerin oldugu klasörde aradım buldum 😀
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.