Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• hey ; @Ziyaretçi, coin kasmak için reklama bas. reklam başı 100coin.

Çok kaliteli hizmet veriyor

Sworond

Registered
Puanları 0
Çözümler 0
T. puanı
19
Sworond
Merhabalar, ben sevgili Bayram Bey e teşekkür ediyorum foruma kayıt olalı 2 haftaya yakın olacak açtığım tüm konuların hepsi yardım ile ilgili konulardı Bayram Bey bıkmadan usanmadan hepsine itina ile yardım etti ek olarak satmış olduğu hosting den de aldım sitemi oraya taşıyacağım. Kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir hizmetti

ne demek efendim gorevimiz insanların durum kotu olduğu için onlara yarı fiyatına paket sunuyoruz hem siz hem insanlık kazansın. :d

ne demek efendim gorevimiz insanların durum kotu olduğu için onlara yarı fiyatına paket sunuyoruz hem siz hem insanlık kazansın. :d
Vallaha çok teşekkürler hocam ya çok kral adamsınız.

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Merhabalar, ben sevgili Bayram Bey e teşekkür ediyorum foruma kayıt olalı 2 haftaya yakın olacak açtığım tüm konuların hepsi yardım ile ilgili konulardı Bayram Bey bıkmadan usanmadan hepsine itina ile yardım etti ek olarak satmış olduğu hosting den de aldım sitemi oraya taşıyacağım. Kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir hizmetti
Bu Hizmeti Yarı Yarıya Verecek Başka Adam Tanımam Bende Destek Aldım Ve Sağolsun Elinden Gelenin En İyisini Yaptı

teşekkur ederim yorumlarımınız için iyiki varsınız 😍 😍 😍

yeni üye oldum ve oldukça güzel kaynaklar bir araya getirilmiş. Teşekkürler

evet bende yeni kayıt oldum

Bende yeni kayıt oldum

Teşekürler kral Adamsın her konuda katinin güvenin tek adresi sensin

Merhaba,
Çok sevindim okuduğum yazınıza. Bayram Bey'in harika bir hizmet sunduğunu düşünüyorum ve sizin de bu hizmetten tam anlamıyla memnun kalmanız beni mutlu etti. Umarım işlerinizde başarılarınız artarak devam eder. İyi günler dilerim.

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri