İnfo
Administrator
Aynen krall adam sinÇok Güzel bir tema tavsiye ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen krall adam sinÇok Güzel bir tema tavsiye ederim
Çok iyi bir temaya benziyor.Bayram Ay Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[XenGenTr] Style V8 - 8. Nesil tema - [XenGenTr] Style V8 - 8. Nesil tema
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Video da mevcut.Çok iyi bir temaya benziyor.
Merhaba, yorum yazarken hangi tür sorunlar yaşıyorsunuz? Sorununuzu daha ayrıntılı bir şekilde belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.yorum yazarken sorun yaşıyorum..
ben hiç birini çalıştıramadım xengen tema serisiniMerhaba, yorum yazarken hangi tür sorunlar yaşıyorsunuz? Sorununuzu daha ayrıntılı bir şekilde belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.