fayzdak1ng
Registered
sorun nerede acaba :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
resimdeki gibi mi ?yok onu sonradan değiştirdim yine olmadı, ilk yaptığımda url yi test ederken olumlu sonuç veriyordu ama şimdi az önce denedim
Ekli dosyayı görüntüle 509 şimdi sonuç bu
eklediğimi hatırlıyorumsitename.com/connected_account.php
facebook yonledirme eklediniz mi?
gerçerli bir bağlı hesap isteği mevcut değil diyor
bu hatta url den kaynaklı uygulama canlı sı açık mı hani yukarda canlı yazıyor o aktif mi?eklediğimi hatırlıyorum
bu hatta url den kaynaklı uygulama canlı sı açık mı hani yukarda canlı yazıyor o aktif mi?
yonledirme url yanlış şu şekil olacak: sitename.com/connected_account.phpEkli dosyayı görüntüle 488
Ekli dosyayı görüntüle 489
(restore access e tıklamıştım ekran görüntüsü almadan önce)
yönlendirmeyi nasıl yapacağımyonledirme url yanlış şu şekil olacak: sitename.com/connected_account.php
aynısını yaptım hatta url check ettiğimde sorun gözükmüyor ama kayıt olunmyor 🙁
dm atma şansıznız varmıaynısını yaptım hatta url check ettiğimde sorun gözükmüyor ama kayıt olunmyor 🙁
yok onu sonradan değiştirdim yine olmadı, ilk yaptığımda url yi test ederken olumlu sonuç veriyordu ama şimdi az önce denedimMerhabalar url kodunu yanlış yapmışsın o yuzden url çalışmıyor :6
resimdeki gibi mi ?yok onu sonradan değiştirdim yine olmadı, ilk yaptığımda url yi test ederken olumlu sonuç veriyordu ama şimdi az önce denedim
Ekli dosyayı görüntüle 509 şimdi sonuç bu
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.